Szifon – day 3

Kezdek tényleg megbarátkozni a kütyüvel … tényleg. Megtanultam, hogy billentyűt úgy zárok le, hogy megnyomom a ki-be kapcsoló gombot és hívást is úgy némítok (rezgetést is kikapcsol) majd utasítok el, hogy 1x majd utána még 1x megnyomom a ki-be kapcsoló gombot. Bigup Flexnek az észosztásért.
Valamiért a BT headsetemet nem komázza nagyon, ha összepárosítom reggel akkor legalább 1x elveszítni naponta de van, hogy 2x is. Szakadozik, néha jön a zene BT -on de a telefon a saját hangszóróját használja … szóval ott még áttörésre várok. Illetve majd a GPS -t össze akarom vetni egy másik szifonéval, mert nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez rendeltetésszerűen jól megyen.
De az egy kütyün pikk-pakk kézben van a telefon-sms-email -méghozzá odasimulós minőségi módon van kézben rendes angol QWERTY billentyűzettel ami akár ékezeteket is tud- dolog az igazán tetszik. (az egy IMAP mailbox – több alias kérdést még nem oldottam meg de nem is kerestem rá igazán a választ). Kézreáll mint egy kontroller, felszálsz a buszra lehuppansz valhova, 3-4 megálló alatt megválaszolsz 4-5 Emailt, vagy csak elkezded ha ötleted van és később befejezed.
A legnagyobbat most bizonyított a snowboarkötés felkutatás projekt kapcsán. (egyébként még nem van meg a végső elhatározás): sielok.hu -n van gugli-térkép a budapesti boltokról. Weben megnyit, nagyképernyőn megtalál – kitalája merre menjen egy levegővel végigjárok 3-4 boltot. Úgy, hogy ha a másodiknál agyalok hogy Szondi utca 78 vagy 87 akkor csak vissza a térképre, kattint a nyilacskán és már köpi is … perfect.

Minden vélemény számít!