#134

Mutter is elpályázott vidékre Fater után még csütörtökön – ami megszokott így a tavasz / nyár közeledtével. Aszem holnap jönnek vissza pár napra ….

Mondjuk csütörtökön egy percet se voltam itthon csak éjjel pénteken beszédültem a délutáni előadásra (a délelőttit sajna átaludtam mivel regel 5kor feküdtem) és most van szombat délután 17:akármennyi ami a legrosszabb hogy a frigo teljesen ÜRES a kenyér egyik fele kiszáradt másik felén meg tenyészik valami gombafajta. Elfogyott az összes keksz és csoki, továbbá minden ami instant volt (leves, puding stb).
Megboldogult 16éves koromban ilyenkor gondolkodás nélkül előszedtem a legnagyobb leveseskanalat és nekikezdtem a porcukornak illetve a kakaópornak pár nap mulva meg a kristálycukornak …

Szóval már látom este megint basztatva leszek haverok által, hogy mihelyst család kiteszi a lábát egyből rajtam él az összes vendéglátóipari egység … ez van

(ja ha még nem vetted volna le boltba járni nem az erősségem – pláne hogy tudom hogy család hem 2hónap mulva jön hanem holnap)