#182

A vizsgák magától értetődő módón letudva … kételkedett is akárki … igen végre kvalifikálódtam az utolsó évre …
igazából fura … nem hittem volna általában hogy meglesz ez a 3dik év … se elsős koromban se két hete … már ki is néztem a http://vilagvandor.srv.hu oldalon egy nagyon tuti kis Afrikai állatvédő melót … semmi pénzért Afrikában majmok almát takaríthattam volna … (na majd jövőre)

Megvolt HarryPotter 3. (fogalmazzunk úgy, hogy nem adtam érte pénz de láttam …) és igen! TETSZETT! nehéz ezt így kimondani, de ez van. Az első részt nem láttam, a másodikat kétszer nézettem meg velem egy jópofa … először azért mert aszondta, hogy ez a kettő és ezt látni kell másodszor meg azért mert aszondta hogy ez az egy és még nem láttam (arrgh).
Mind1 – ez most jó volt, a második résszel ellentétben kellő mennyiségű varázslat van benne, és a sztory is aranyos. Meg fondorlatos meg furfangos ect.
Viszont, nekem a Dragonlance könyvek voltak az elsők (a krónáikák) amikben varázslókról olvastam, szóval az az etalon, és így fura kicsit az egész világ de persze nem összehasonlíthatóak … (Dragonlance mozit persze biztos hogy premier előtt iszonyat drága jegyekért is megnézném és valszeg végig is dühögeném, hogy mit tettek a rendezők ezzel a csodaművel – ellentétben HP el amit “üsse kavics” alapon néztem meg és nem dühöngtem végig mert fogalmam se voltmit várjak, így azt megkaptam)

…. és most … most aszem ha már így belekezdtem akkor a Shrek2 -t is megnézem a nap folyamán …