#78

Huhh itt az iccaka és én meg még a blog -ommal is le vagyok maradva – hát mik vannak … na akkor a Tma ime:

szombat:
d.e. – tanultam mint atom, d.u. – tanultam mint atom, este – Norbee -nak volt szülinapja, kapott telefont nagyon örült neki (tényleg nagyon) szóval ez egy remek 5let volt …
még ott helyben a kocsmában meg lett tőlem kérdezve hogy:
-nem vagy rosszul?
-nem miért?
-mert nagyon ugy nézel ki
( :(((( letörtem mint a bili füle, merthát már több mint 2hete nem korházi koszton élek … vazze ennyire meglátszik 3szaros nap az intenziven meg 2az elfekvőben?)

vasárnap:
nem csak ugy néztem ki hanem igazán tetü rosszul éreztem magam, valszeg azért mert éjjel gyalog-galop mentem haza, mit nekem éjszakai 49 az még 20 perc mire jön azalatt othon vagyok, nahát ma már inkább csak azon imádkoztam hogy estig elmuljon mert akkor nem szolok a dokinak (csak majd felülvizsgálaton) ha kitart hétfőre akkor muszáj visszacsámpázni és akkor fuccs szerda nagy vizsganapja
persze könyv fölött görnyedés

hétfő:
kevesebb könyv fölött görnyedés, nem fáj semmi (nagyon ritkán nyilall) szóval doki marad ahol van meg én is. este kosár, elmentem persze nem játszottam (Ataman nem is engedett volna egyszer gurult hozzám a labda egyből rámrivalt: “dobod el!”) most meg éjjel 1szaros ponttal meggyalázott NBA 2003 -ban a mocsok – nincs tekintettel rám !!!

más:
a magyarorszag.hu azóta is küldözgeti a virusos méleket
láttam DrCsernus -t, hááát fura dolog merthát:

  • az ok hogy ez egy jó modszer (Bár én azt nem tudhatom)
  • az is lehet hogy a példán felbuzdulva néhányan akiknek kell elmennek a dokihoz (naná hogy TVs doki kaszál ezen egy hangyányit akár ha hozzá megy a nép)
  • az is lehet hogy akiknek kéne és eddig nem mentek el ettől nem fognak jobban utálni dokihoz menni
  • lehet hogy akik a köz előtt fogadják meg hogy márpedig én most aztán meggyogyulok azok erősebben fogják akarni
    DE

  • azért azt jobban kéne hangsúlyozni hogy csodatétel nincs, egykezeléses terápia meg pláne nincs
  • nem vagyok benne biztos hogy ez az egész dolog TV müsorba való -e, azt meg pláne nem tudom hogy ez most terápiás adás a nézőkért vagy adásos terápia a betegért …. vagy mindkettő

    Ha még nem montam volna FASZOM KIVAN A ROUTER -ommal:
    mert:
    az dolog hogy nem hajlando CSAK Iexplorer alatt kommunikálni velem, Netscape alatt néha, Opera alatt SOHA
    az is dolog hogy kivülröl (értsd neten keresztül) jobban hozzáférke mint ithtonrol belső hálózatról
    na de az már NONSZENSZ hogy:
    1. ha változtatok valamit reboot kell, ami koránt sem garancia arra hogy meg is jegyzi
    2. általában ha reboot van akkor annak rendje és módja szerint ki is fagy amihez viszont jó esetben áramtalanitani kell rossz esetben reset -elni ami meg MINDEN beállítás elveszését jelenti
    3. tehát most ugy – ahogy állapotban müködik a drága de ahhoz hogy tényleg olyan legyen ahogy én akarom kéne még buzerálni de nem merem kockáztatni azt ami már benen van … kisfaszom a köcsög SMC -be (nem én vettem ez ‘ajándék ló foga’ eset de az én agyam forr tőlle)
    Ja az egészhez hab a tortán, hogy jó öreg Chello -m is ‘baszakodik’ néha szóval még ki se tudom szürni az igazi hibaforrást mert néha FULL -ra elveszik a net … és lehet az nem is router -hibája.
    folyomány: lejár az 1évem itt és irány a DataNet (most hízik a kurva májad mi Ataman)
    Itt kell megjegyezni, hogy Ataman elkezdett eszelős tempoban DOLGOZNI talán már a jövö hét végére pénzem is lesz belőlle, ami jo mert bár most lé vel nem vagyok rossz lábon (a külföld megfialta az EUR -t ide a markomba) de azt el is herdálom uj masinára és akkor még a nyárra tervezett felhalmozás el se kezdődött !!!!!