#79

tanultam

aztán TV -ztem kicsit gondoltam meg kell nézni azt az Angliai Csata c. mozit -rossz gondolat volt, az 5let jo de a megvalósítás technikai háttér hiányában kissé … khm hát mondjuk hogy alultáplált volt és azok a német gépek is inkább amerikai vadásznak látszottak, de sebaj fő hogy semmiről se szólt.

T.H.Rolski Fehér Sas Kék Mezőben – ajánlott irodalom – egy lengyel vadászpilóta saját története aki valóban megjárta az eget akkor amikor London felett repülni nem volt egészséges

de hálás lehetek mert igazán épülésemre szolgált lenti tapasztalat melyet fenti film szünetében kapcsolgatva szereztem:
szó se róla ValóVilág …. éppen rettentő izmos tetkós csávó rettentő kemény gyerek egyszál gatyában megmutattttyya a világnak is ezt … hát fingik egy nagyot épülésünkre …. én sztoikus nyugalommal kapcsolok tovább …. majd visszaérek mikor (neki már a nevét is megtudtam) Indián – szintén tetkóhegyek – , fejében egy kendő mely hosszú fekete haját nem fogja sehova viszont nem lát tölle, szóval Indián (ha én ülő bika volnék hát egyből Kolompárra váltanék ezek után) kissé borgőzösen bizonygatttya saját tökösségét … és kijelenti az egyik macának hogy vele nem lehet ám packázni mert, vele aztán emberére akadt mert hiszen … idézem:

“rugtam én már szájba nőt”

ja kispofám az máááás. Akkor minden el van sikálva …

én meg azon parázok hogy holnap hogy vizsgázok le marketing szigorlaton gödöllön aztán visza pester pénzügyre … és még menjek be dolgozni meg nem ártana 5előtt eljutni a boltba mert megrendeltem az uj PC -t (thx AB nek a helpekért) és azt is be kéne kaszírozni …
szóval nekem ilyne gondjaim vannak az életem sehol de láthatom Indiánt a TV ben aki rugott már szájba nőt – sőt büszke rá, és valszeg egy valóvilág -ozás után ha nem is lesz dusgazdag ha kicsi esze is van (nincs de ha lenne) akkor valamit azért zsebre tud tenni amiből elkaristol így vagy ugy egy idieg de fix hogy többet mint amit én egy évben begyűjtök ….
ennyi … megyek vissza a könyvekhez … hu holnap reggel de szép reggel lesz akárhogyis lesz de enm tanulok egy yo idieig az fix (lehet hogy 1egész évig ami kicsit gáz lenne)