azért ilyen szolgáltatás is van

Na ha tegnap dühöngtem akkor itt az ellentét:
Ok igaz, ők ‘jobban’ érdkeltek a visszahívásomban és az én megelégedettségemben mint mondjuk a tegnapi szervizes csávó de akkoris. Buda-Cash mint olyan. Ők olyan bróker féle népek. A honlapjukon le lehet tölteni egy 20napos próbaverziót a programjukból amivel aztán ki lehet próbálni milyen is amikor az ember ‘tőzsdézget’, hiszen virtuális pénzemet virtuálisan fektetgethetem be akárhova a valós adatok (lehet hogy kis idővel csúsztatva van, mert szoktak ilyeneket tenni de az már kit zavar egy szimulátorban) felhasználva
Igen körülbelül a fejben_dugás esete.

Lényeg, hogy kb 10napja letöltöttem a cuccost és mivel baráti ajánlásra tettem (ti.: tudtam mi fog történni de nem hittem igazán … valahogy a kisördög nem engedte) ezért megadtam a telefonszámomat is.
Lényeg: ma csörög a telefon – ‘felkapom kiaz’ he-he – hát XY jónapot kíván és tisztelettel érdeklődik, hogyhát hogy tetszik a szoftver meg általában a befektetős játék. Igazából az tetszett rettentően, hogy nem akart látványosan eladni semmit se. Nem kezdte sorolni, hogy milyen lehetőségek vannak, nem mondta el a csomagokat díjtáblákat. Csak megkérdezte, hogy minden rendben van-e. Evidens, hogyha megbizseregete a kis kezemet a játék akkor ugyis beleugrok és ha beleugrok akkor náluk fogom tenni. De ő azért melegen tartja a vacsit. Jófejek. Szép!