Nagy az Isten állatkertje, alacsony a kerítés

Tennap. Hóesés. Ballagás utcán. Lakótelep. Tudod az a fajta, ahol a két 10emeletes között van egy parkoló és annak egy bejárata, a középen parkoló autók körül van az ovális egyirányú út. Azon látok körözni egy nagy kombi volvót gyökkettővel. Ember benne telefonál. Gondolom magamba, hogy dejófej nem megy ki a forgalomba amig köröz melegedik a motor letolja a telefont aztán indul. Jóarc.
Hát nem bazzeg.
Érek közelebb, látom ám, hogy a vonóhorogra kötve egy 1,5-2m hosszú kötél annak végén szánkó azon 4-5 éves kissrác.
Ez ok … de hogy fox megállni jópofa, mert a kiscsávó nem volt olyan korú, hogy fékezzen egy szánkót, csak nézelődött mindenfelé talán a lába se ért le. Ha meg leért mit csinálsz ha beakad valamibe aztán ott töri el? Akkor meg mi van, ha valami hülye eléd lép (te meg ugye telefonálsz nem veszed észre időben) és nyomsz egy satuféket – kölköd bebucizza a vonóhorgot? Arról már nem is beszélve, hogy a legalább 12éves volvód hátuljából kiömlő ólom biztos kurvajót tesz kölöknek aki a szánkón ülve jó ha egy fejjel magasabb mint a kipufogód. Derék, ha már van akkor mákja, hogy nem a belvárosba született, ráakasztod naponta 20percre a saját kipufogódra inhaláljon a szerencsétlen.

Persze ha nem lennék olyan humánus meg emberbarát mint amilyen vagyok aszondanám, nem is baj, az ilyén génkészlet csak hulljon a francba nem kell, a hülyéket szaporítani … de persze nem mondok ilyet mert én humánus gyerek vagyok, de azért rékötném a 12V -ot egy olyan 40-45percre a fitymájára az ilyen baromállatnak az fix. Csak nevelő célzattal.