a kocka boltba megy

Az elmúlt 10 napban 3 társasági eseménynek is otthont adott a kis lakásom, szóval olyasmiket tettem amiket általában negyedévente: rendszeres bevásárlás, takarítás, mosogatás ect.
De volt, hogy már magamon is röhögtem: amikor szerda reggel eljöttem otthonról tudtam, hogy hazafelé be kell támadnom a helyi ABC -t és lepusztítani a polcokat mert csütörtökön jön a fogadott-család. NADE! A korábbi bevásárlás egyszerű volt mivel a hűtő üres volt. Mert ugye a mottó: “we are bachelors babay”. Szóval az olvasztáson kívül nem sok történt azóta. Tehát üres frigót könnyű feltölteni. Nade félig lepusztítottat csak egyféleképpen lehet: my way.
Figyelj és tanulj: hajnalban kómás fejjel kinyitod a frigót és az okostelefonnal befotózol aztán csinálsz 1-2 kattintást a konyháról is. Elindulsz melóba, megiszod a 3bombát / nap és ebédszünetben a képek alapján összeállítod az ultimate shoppinglistet (papírra mert ugye a képernyőt nézed a telefonodon és ki akar kattintgatni?). A kész listát nyilván lefotózol mert a papírt úgyis elhagyod … este pedig bestartolsz a boltba és hiba nélkül vásárolsz …

Na mi a király: my way or the highway baby? :D :D :D

Minden vélemény számít!