Crazy weekend was … ;)

Péntek 18:00 bevágódunk a járműbe -ahol lakni fogunk a következő 2napban- és irány Hannover. Kb Győrnél elered az eső ami néhol hódara lett, de hálistennek végig plusz volt a hőmérséklet és a sógorok meg a Hansik így is kimentek a homokszórókkal a pályákra biztos ami biztos. Így komolyan nem vetett vissza minket az időjárás. Andrewboy megtolta a szekeret Passauig kb éjfél lehetett; onnan övé volt a kispárna (annál nagyobb szopás minthogy valaki hangosan HORKOL melletted éjjel 3kor te meg tudod, hogy még van 300km előtted nincs a világon!) enyém a kormány. (God bless tempomat) … kb éjjel 4 -ig bírtam. Aztán csere. De ott már csak 78km volt Hannoverig – kevesebb mint 1óra. Megérkezés – bármily meglepő elsők között vagyunk a parkolóban. Gyorsan alszunk is egyett. reggel 8 körül kopognak az ablakon – hogy ha itt kívánunk az esemény alatt is parkírozni akkor az 8EUR. Kifizetjük – átmozgatnak minket 30m -el odébb. Precíz németek a parkolóba nem lehet ám akárhova, hanem mindig csak a legutolsó kocsi után … .
Kis idő múlva besasszézunk a nyitásra. CeBit: 26 pavilon tematikus rendben minden ami csak IT.

3D képalkotás, nagy felbontásu nyomtatás, ERP rendszerek, OpenSource megoldások, (nagyrésze azért csak félig opensource), pénzkezelési és postázási célmasinák, kézmozgás-arc felismerő rendszerek.
Kávészünet, szendvics.
Szerverterem megoldások és technológiák (szünetmentesség, biztonság, áramellátás, tűzvédelem), adattárolási megoldások, külön pavilon a gyerekeknek (designházak, extra hűtési és VGA rendszerek, szuper alaplapok).
Leülünk megpihenünk.
Virusvédelem, navigációs és kommunikációs technológiák, Intel pavilon.
4óra és végig is értünk. Nem gyűjtöttünk halom reklámszatyrot meg kifestőkönyvet és nem is fényképeztünk de láttunk mindent.
Autóba be – AndrewBoy tolja megint. 7kor váltás. Enyém a móka éjfélig – utána aludni akarok mert reggel megyek síelni. Éjfélkor csere. 3kor otthon vagyok. 5kor kelek.
Kocsiba be, irány Annaberg – hálistennek én most szemet se vezetek. Egésznap verőfényes napsütésben veretjük Atillllával, csiszolgatjuk a stílusunkat – mert még mindig tudunk síelni de ‘parasztosan': odafér a dinnye a térdeink közé :)
16:30 pályazárás. Kocsiba be, ablakot fel! Irány Pest-Buda.
11kor kerültem ágyba. Hát nem volt gond az alvással …

Summa Péntek 18:00 – Vasárnap 11:00 között:
megtett út – ~3000km autóval
megtekintett pavilonok – 26 db – összesen 8óra gyaloglás
síeléssel töltött idő – ~5óra
alvással töltött idő – kevesebb mint 6óra/nap, egyhuzamban sose több mint 2óra

Jóvan még nem öregszem annyira :)

AndrewBoy így látta