már megint

Ez volt ma reggel: haladok egy kétirányú közlekedésre alkalmas útfelületen melynek a jobb oldalán parkoló autók sorakoznak szakaszosan. Tudod a panel alatti kis utcák amik kivisznek a forgalmasabb utakra: például Tétényi út.
Tehát a kikerülés műveletét alkalmazom rendszeresen. Az utolsó már egészen a sarkon van ezért a fenn maradó 12m távolságra már nem húzódok vissza jobbra hanem középen maradok és balra irányjelzek (mivel erre fogok kanyarodni). Ahogy a képzeletbeli záróvonal felé kezdek húzódni azért csak hátranézek és mit látok az ürge csak megelőz balról.
Én ugye csak azért lassítottam mert jöttek SZEMBŐL és meg akartam várni, hogy utána kanyarodjak balra, de Fittipaldi azért bepróbálkozik és amikor látja, hogy anyázok még neki áll feljebb közli, hogy: “kerékpáros vagy neked az út jobb oldalán kell haladnod”.

Tudom barlangba dobolok de azért innen is üzenem: ká anyukád Kiscsillag :P (ezt ott szóban közöltem -nem szégyellem- de maradjon meg írásban is)


Nos és ha már kidühöngtem magam, azért megjegyzem, hogy azért mert autód van azért figyelni kellett volna KRESZ órán amikor elmondták, hogy egynyomon haladó (motor, bringa) mi módon kerül ki, előz, kanyarodik szabályosan – mert bár neked apu megvette az autót, találkozhatsz olyanokkal akiknek nem és nem ártana tudni, hogy mi módon fognak közlekedni.

Valami reggeli trécselős műsorba mondta egyszer egy olasz, hogy igaz, hogy ők őrülten vezetnek de mégis relatív kisebb a galiba -lehet kívülről másképpen látszik- a városaikban mert mindenkinek van robogós múltja, tudja (értsd: rutinja van) hogyan kell egynyomon haladóval közlekedni.
Én minden jogsit 2év igazolt bringázás vagy robogózáshoz kötnék.

Minden vélemény számít!