mit vegyek mit vegyek nem tudok dönteni …

Mint tudjuk: p910i is down … behalt. Finító.
Mint tudjuk: voltak kétségeim korábban is azóta már a második hullámvölgyemet taposom. Íme:
Nem kapkodtam azóta is azzal szüttyögök de már kezd tele lenni a hócipő. Szóval új eszköz után nézek – és előkerülnek a kritériumok. A p910i megtanított arra, hogy nincs igazán szükségem okos-telefonra, lehet inkább egy kis laptop kéne inkább. Főleg az a gubanc, hogy nem használok OUTLOOK -ot mert nem kedvelem, igaz a Thunderbördöt se de lusta vagyok visszaállni (btw. most nézegetem ezt az új Postbox nevű csodát de még nem vagyok meggyőzve) szarról szarra – minek.
Szóval telefon: Outlook -nincs, mással nem szinkronizál naptárat / notest / címlistát a telefonok 99.99% -a, tehát okostelefon minek. NAGYON szeretem a touchscreen -t de nem ragaszkodom hozzá és nem vagyok benne bizonyos, hogy megéri a naponta töltögetés ezt az élményfaktort mert a touchscreen kurvasokat eszik. Az egyetlen amire már régen fáj a fog az a GPS. Persze jön az újabb gubanc, nem ám akármilyen, olyan amivel lehet túrázósat is csinálni DE azért tudja az országutakat is. Tehát valami telefonméretű kütyü amibe ha belerakom a pilist akkor benne van az utolsó bükkfáig de ha belerakom európát akkor elvisz autóval budapest-bern útvonalon hiba nélkül (nem baj ha csak mutatja és nem mondja).
Egy ideig gondolkoztam a Nokia 5800 -n. Most mivel a Symbian ugye nem áll a helyzet magaslatán tehát Garmin nem lesz a jövőben csak saját eszközön, egyre bizonytalanabb vagyok. Lehet kéne venni egy fapados telót meg egy kézi GPS -t (amiről fogalmam sincs, hogy melyik a tuti, melyik mit tud miért jó miért szar … ) azt jónapot kívánok? De az az 5800 annnnnyira cuuute !!! És k. drága
Hm hm hm milegyen …

Minden vélemény számít!