mozimatek

Aréna Pláza – VIP terem
whááá burzsuj szarság, rongyrázás 2990 a jegy – hát már az 1200 is pofátlanság a jegyért és akkor még nem is vettem pop-cornt
Igen de számolj csak, elmécc ‘normál’ moziba:
előtte találkoztok haverokkal, letoltok egy hambit, kávét, sütit akármit otthagysz egy ezrest.
Megveszed a jegyet otthagysz egy ezrest.
Megveszed a pop-cornt üccsit pláne nacsót – ottahagysz egy ezrest
Nnna és akkor megvolt a kör 3 ezresből. Jó, lehet a popcorn+kóla csak 750 de a jegy se 1000 hanem 1200 vagy nem hambizol hanem menüt veszel a pláza-vájúnál és az a több – mindegy, a végén kb 3k nál jársz … feltéve, hogy csak a sajátodat finanszírozod ;)

Helyette pl én ma kapom a telefont AndrewBoy -tól hogy akkor nézzünk meg valamit este. Jó. Menjünk VIP -be; jó úgyse vacsoráztam. Szóval 3000 ért előtte ettem annyi szendvicset amennyit csak bírtam, rá annyi sütit amit bírtam, rátoltam annyi üccsit ami pont elég volt (tehát megvacsiztam – és pont annyit ettem/ittam ami elég volt) – aztán felmarkoltam a a popcorn-üccsi kombómat (sőt két nagykóla nem csak egy) és megnéztem egy filmet (mindenirányban dönthető elterülős-lábtartós foltelban!).
Burzsúj? Lehet. Megérte? Tuti!

p.s.: van a mozikajában valami (most pont nem fordult elő szóval ne a fogjuk a VIP -re, de ha már mozi-téma) ami engem személy szerint fosat. Nem, ne úgy értsd, hogy félek tőle, hanem szó szerint. Fosok tőle. Alig érek haza. Még nem derült ki de a minél több szénsavas üditő tuti emeli a sanszot. Pop-Corn (mert vajas és csúszik) vagy nacsó (mert a sajt-dzsuva csúszik; csípős nem lehet mert aztat nem kérek rá) lehet vajh? Ez még a kérdés :)