okkuláré szopóág vázzeg …

Mert én szeretem hát olyan szemüvegem van amire rá lehet mágnessel aggatni a napszemüveg rátétet, igen nem fényre sötétedő lencse és nem dioptriás napszemüveg … én így szeretem …
Amikor vettem szájbarágósan kérdeztem rá, és ugye a napszemüveg rátét később is utánvásárolható? Mert az előző ugyanilyet azért kellet lecserélni mert a napszemcsi része eltört és onnantól buktautca … “persze, persze a gyártótól bármikor utánrendelhető”.
Hát tavaly eltört, laza 2hét alatt hoztak másikat. Jó.
Még tavasszal (lehet talán télen volt még) eltört a második is. Lusta szar voltam és csak kb 1hónapja ugrottam be az alig 2éves szemüvegemmel, hogy akkor “Garcon! Még egy kört!” … kis pöcsölés mert a szárából már kikopott az azonosító szám, sebaj otthon utánanyomoztam megmondtam.
Ok max 3hét és lesz. 3hét lejárt rájuk telefonálok: izé-hozé, hát szóval be kéne hozni mert a gyártó nem tud szállítani be kéne vinni a nagykerbe a szemüveget. (kérdem én ehhez kellett 3hét váratás baszomalásan?). Puffogok magamban de persze ok beviszem. Nyilván találjak magamnak csereszemüveget (vezetéshez köll jogsi szerint és ha szabályos akarok lenni …. ) mert ez legalább 2hét még és nem is biztos, hogy lesz.
Egyből szóltam, hogyha van akkor kettőt kérek, de akkor is kisfaxomat ha nem kérdezem meg előre, hogy ugye van-e utánpótlás akkor nem baszna az ideg (egy szemüveg életciklusát tekintve az alig 2év szerintem nem komoly ‘kor’ joggal várhatom el -szerintem- hogy 5évig azért legyen support) …