szifon – day 1

Hát igen. A chinaphone meghalt. Nem, egyáltalán nem a felhasznált alkatrészek hibája, hanem a Saimoné. Konkrétan kiesett a zsebemből pont a sarkára és a tochscreen nem táccsolt többet. Taccs :( Pedig megszerettem a kis vacakot – pont arra volt jó amire csinálták, voltak hibái, de vagy megszoktam, vagy rájöttem az elkerülőútra …
De körbe kellett sasolnom megint, mert alig 2hónap alatt megint ott voltam ahol a part szakad: és meg is láttam, az új magenta csomagot, ikonnak hívják, viszonylag szolid áron ad 10óra dumálást meg 4giga netezést. Faja. No meg adnak hozzá egy szifont ami pont semmibe se kerül, mert annyi pontom van úgyis mint a szemét.
Meginogtam, morfondíroztam. Flex persze nyomta a folyamatos akna-marketinget, hogy neki volt HTC és utálta mint a fost, de mióta iPhone -ja van azóta a fű is zöldebb, az asszony is nagyobb mellű és a gyerek is halkabban kiabál … sőt már az asszonynak is az van éshát, hogy az milyen csúcsszuper és marhajó, mert ez aztán tényleg plug-n-play bedug és megy, nem kérdez vissza, nem pofázik, megy.
Kételkedtem de rászántam magamat. Bementem a boltba, tényleg csak úgy hozzámvágtok egy ilyen -egyébként- drága kütyüt semmi pénzért? Igen de most csak fehér van gyere vissza 2 hét múlva.
Visszamentem … megvettem.
Hááááát …. (folyt. köv -hehehehe-)

Minden vélemény számít!