szifon day N+n ver 4.0

Up to date lettem én. Hanyat valóban nem vagyok esve de végülis csácsi. Az egynél több Exchange fiók kezelni tudása jó dolog de engem most pont nem érint (Flexet aszem igen).
Az e-mailek ‘conversation’ -be rendezése jó dolog – én már régen használom a pc -s mailböngészőmön, de amíg az ilyen rendezés csak az inboxban él az outboxban nem addig eléggé félárbócos.
Folderek jók, de a kb 15db lonely planet könyvemen túl sehol se azért használtam mert ‘úúh na végre’ hanem mert van, na jó … a 7 slideomból lett 5, na bumm.
Multitask nincs – parasztvakítás, csak emlékszik a teló, hogy hol hagytad a programot. Ami jó – meg nem. A levelező eddig is emlékezett (tehát a fícsör létezett – csak nem volt public), másnál meg annyira nem hiányzott – sőt. Néha meglassul a teló, olyankor kirugdosom a cuccokat az emlékező listából és akkor csá. Ha ki-be kapcsolható lenne, hogy mire emlékszik és mire nem akkor tetszetős lenne … így 50-50 néha zavaró.
Talán mintha picit többször fagyna, bugzana a telefon mint korábban, mert azért a havi 1 restartot igényelte korábban is … most mondjuk 3hetente kell neki. Még nem lettem tőle nagyon ideges sose.
Ja igen – nekem fel se tűnt, de a képeket már GPS tag alapján ráteszi a guglimaps -ra. Húha. Ez is hidden fícsör, mert a régi képeket is ráteszi, tehát GPS taggelés eddig is csinált, csak nem volt ott a gomb, hogy mutasd meg a térképen ‘ázzeg. Most ott van …

Ennyi – ezért pénzt nem adtam volna, de ha már van használom ….

Azért a 4.0 issue -n jót kacagok … hogy ugye, állítólag ha így vagy úgy fogod akkor árnyékolod a saját kezeddel … mondjuk úgyis ronda az új design szerintem ]:D

Minden vélemény számít!