Tovább is volt mondom még …

Még múlthéten szerdán bementünk Victor Hugó utcába és elvégeztük a checklistet. Mindent felírtunk, kirpróbáltunk. A vas konkrétan röhögött rajtunk, BIOS -ból újraindult semmit nem lehetett vele tenni.
Kitöltött checklistet küldtünk vissza a James -nek aki erre pikk-pakk válaszolt: ok és mi van ha lehúzod a HDD -ket, meg ha kiveszed az egyik RAM modult meg ez meg az.
Béketűrés – szevasz.
Ott cseszte el, hogy felhívott … úriember maradtam – nem említettem a felmenőit, de ráutaltam, hogy iszonyat gyors megoldást várok, ez egy szerver a “next business day” warranty nem azt jelenti számomra, hogy ha már szétszedtem a gépet az instrukcióik alapján akkor kisétál valaki és belerakja az új cuccot. A ‘troubleshooting’ része nekem része a garanciának. Nagy duzzogva azt mondta, ok ha saját felelősségre félbehagyjuk a troubleshoot-process -t akkor már most tud küldeni valakit. KÜGYED. De tudomásul kell vennem, hogy ez saját felelősség. KÜGYED!!! El kell fogadnom, hogy a kijövő szervizes nem biztos, hogy meg tudja oldani a hibát mert nem voltam elég kooperatív. KÜGYED!!! és anyád! Ok akkor küldi, de adjak meg pontos lokációt, kontaktinfókat stb. Ok. Ja és gyorsan mert ugye akkor most indul a next business day warranty (khhhmmm) ha nem vagyok elég gyors akkor már nem férek bele a pénteki szervízlistába csak hétfőre.
Ember kijött péntek délután, csak alaplapot és procit cserélt azt elhúzott. Ment is a vas keddig. Aztán megállt – de sikerült újraindítani … erősen ajánlom, hogy többet meg se zizzenjen …
Flexel meg most készül a kommentár a Dell Magyarország irányába mert lehet, hogy az a 10-20-50-100 vas ami rajta/tunk keresztül értékesítésre került az elmúlt években nem tétel a DELL nek, de az tuti, hogy most jóideig úgy fogunk vásárolni, hogy: a felmerült problémára mit tudsz javasolni ami nem DELL?