ungarishe support

Világvégi külkerületi ipartelepen kis cég, T-szörnytől kapja a telefont, bérelt vonalat és a backup-ADSL -t is.
Hétfő reggel semmi sincs. Nyilván kis ideig keressük a hibát saját magunknál aztán feladjuk hibajegyeket kreálunk. A legfontosabb a bérelt vonal, megy a hívás a supportra, az ember lazán közli, hogy az ő belső kimérő rendszerük szerint minden pöpec, ő látja a hálózaton a saját modemjüket tehát a hiba nálunk van mert ő biztosan állítja, az ő hálózatukkal semmi gond.
Csak az győzi meg, hogy mégis tartsa nyitva a hibajegyet, hogy azért az mégis gyanús, hogy elszállt egyszerre minden plusz rákötöttünk a bérelt vonalukra 3különböző eszközt és semmi életjel nem volt. Kegyesen nyitva hagyta.

Másnap – érted egy teljes munkanap állás; gyakorlatilag “biztos mi vagyunk a hülyék” életérzés!!!
Jön a T-szörnyes csávó és közli a hiba okát: a hétvégén kilopták a kábelt a földből (igen az utca fronton valahol a telepen kívül a teljes ide jövő gerincet cakk-pakk megrövidítették) … a javítást megkezdték most a kárfelmérés zajlik tehát még nem tudják, hogy 1nap vagy 2hét de mihelyst tud biztosat azonnal szól. (második nap offline)

Ugye vágod a felmerülő kérdést:
/ FIGYELEM: KONTROLLÁLATLAN NYELVEZETŰ SZÖVEG KÖVETKEZIK /

Mi a halál fhaszát látott a support gyerek hétfőn és miért van még életben a kis köcsög? Miért kell minden internet szolgáltatással foglalkozó céget “megbaszom anyádat a ravatalon, ha ….” fix szövegtöredékkel fenyíteni, hogy elvégezze azt ami a munkája és szerződés szerint telejsítsen ahelyett, hogy feszt hülyére vesznek?

Azt, hogy a XII kerületben miért kell egy másik bérelt vonalon a 2dik (kiépítéssel együtt 5dik – mert a kiépítés is 3dik alkalommal jött csak össze) “zajszűréses teszt szerint még nem tökéletes ezért finomítunk rajta” után is a 8érpárból szakadtan hagyni egyet majd azt mondani, hogy “kész van” – nos ezt már inkább nem is akarom tudni …

Support – 2009 – Magyarland – No Comment

Minden vélemény számít!