Nem én basztam el, nem én basztam el, nem én basztam el

Akárkinek mondanám el azt mondaná: jellemző … DE EZT MOST NEM ÉN BASZTAM EL …
mint tudjuk (mert ugye hűséges olvasók tudják) az előző szakmai nyelvvizsga (Közgáz) nem sikerált mert nem mentem el az írásbelir -helyette egy nagyon jot kirándultam gondolván hogy nem akkor van az irásbeli, gyakorlatilag Devecserben a kocsma előtt csaptam a homlokomra, hogy ‘basszus ma van az írásbeli’- a szóbelin meg kevés pontot értem el mert a helyszínen ért a meglepetés, hogy van tételsor is (állítólag órán szólt a tanár, csak én ugye másik egyetemre járok, a titkárságon meg elfelejtettek méegsúgni) …. ennek ellenére enyém volt a legmagasabb pontszám; de mivel mindenkit rántottak azzal se jutottam messzire.

Sőt a legelső szakmai még tavaly kórházban töltött napok okán lett elb@szva … (Lásd itt)

Sebaj beirakoztam Gödöllőre – anno talán dühöngtem is itten, hogy az egész procedúra megy a neten keresztül (ami jó), csak éppen le kell menni Gödöllőre egy csekkért amit aztán befizet az ember és ott le is ad (ami nem jó) ráadásul nem digitálisan nem is lehet beiratkozni-.

Zsír, a digitális beiratkozás kapcsán kap az ember egy nyomtatványt, amire fel is hívja a figyelmét a rendszer, hogy: TESSÉK KINYOMTATNI! … ezt én ki is nyomtatom, a lap alján a sor hírdeti:


írásbeli-labor: 2005/03/04-2005/03/11
A szóbeli vizsga időpontját és a beosztást az írásbeli napján vagy a honlapról tudhatja meg.


eddig az idézet.

Tehát én levontam a következtetést: az írásbeli után lesz a labor és valamikor a szóbeli is. Tehát a legnagyobb lelki nyugalommal fogtam magam ma reggel 10:38 kor (2005/3/3) felmentem a netre megnéztem az írásbeli pontos idejét és ha már ott vagyok feltünik hogy már a szóbelik is ki vannak hirdetve és hol áll az én nevem na hol? hát persze 2005/3/3 9:00 kor akárhányas terem. HÚÚÚBAZZEG. Telefon, pániktelefonálás közlik ha odaérek 12:00 rá (XI. kerből Gödöllőre HÉV -el … aha persze …) akkor még beférek. Mondom akkor én start. Oda is értem, éppen jöttek ki a tanárok és zárták a termet mondván hogy vártak rám eleget. De én vázoltam a helyzetet és ami a legjobb elismerték hogy megtévesztő az információ és ennek megfelelően le is vizsgázhattam, nem mondom hogy életem legtutibb vizsgáját produkáltam … konkrétan nem láttam az idegtől de legalább megadták a sanszot …

‘de ezt most nem én basztam el’ kivételesen, de ki hisz már nekem :)

One thought on “Nem én basztam el, nem én basztam el, nem én basztam el”

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.