már megint 2

Előre bocsátom: nem vagyok angyal, nem mindig közlekedek szabályosan! DE ha szabályt szegek akkor sosincs baj. Ha betartom, na akkor aztán :
Ezúttal motoron. Etele út. BELSŐ sávban frissen beindított motorral kettesben közlekedek. Nyilván nem húzom/tépem mert még hideg, különben is most ettem és van még fél órám hazaérni (ami 5perc) szóval easy.
Jobbos utca – hatalmas macisajttal – anyu kidugja a kocsi orrát. Megáll. Balra néz – rám, jobbranéz és azzal a lendülettel el is indul. Nyilván nem vett észre, nem is lát azt se tudja mi van, ráadásul úgy hajt ki egy utcából, hogy jobbra fordul. Én dudálok, fékezek jobbra nincs értelme mert telibe verném és magas az autó, tuti nem röpülök át felette ami csontropogtató ütközést igér, meg mintha gyerekülést is látnék a hátsó ülésen (mennyi mindent észreveszel milyen rövid idő alatt), ezért balra húzok remélem vészfékezni fog. Nem teszi – asse tudja mi van (utólag megtudtam: rendőröknek azt mondta, csak akkor vett észre amikor átrepültem előtte). Érzem én ez necces lesz: csattanok az orrán, az első kerék még eléfér a motorblokk (hálistennek a keresztbe soros négyesért) már nem – ez védi meg a térdem nagyjából. Előadok egy tökéletes tigrisbukfencet a motorháztető felett, majd felpattanok de érzem a jobb lábam nem tökéletes.

Csaj kiszál, nagyon sajnálja kérdezi mentőt hívjunk-e. Lenézek a lábamra nem fáj csak sajog de tudom, ha elmegy az adrenalin akkor lehet ez még komolyabb, bár rá tudok állni valszeg nem tört, viszont csavarodásra iszonyú érzékeny ami szalagokra utal. Nadrág nem szakadt de a cipőm orrán pár csepp valami – mondom, ha az ott vér és nem olaj akkor lehet kelleni fog. Vér. Utóbb 9-10 röntgen (koponya, nyak, hát, mellkas, gerinc, csípő és persze a sérült lábam -mindezek több szögből) meg ultrahang (gyomor, belső vérzés, hólyag) után kiderült, hogy a jobb térdem megrántottam – zúztam de semmi komoly fáslizással jegeléssel kezelendő. A lábszáramon van egy vágott seb, amit letapaszoltak meg adtak tetanuszt. Egyéb sérülés nem történt. Rozsdás viszont más tészta:

Amit azóta tudok (mert AB a helyszínen maradt elintézni amit el kellhet), hogy Rozsdásnak elfolyt a helyszínen minden olaja ami nem jó jel. A váz kb egyben van mert toláskor (tehát tolták) egy nyomon gurult, de az első villa az görbült. Nyilván kétoldali kezelőszervek, tükrök csá.

Csajszinak helyszínen bevonták a jogsiját 1 hónapra.

Na így kell elbaszni a szombat délelőttödet …

Minden vélemény számít!