ebéd 2006

Gáz?
Tegnap délelőtt többek közt egy áruház irodájában is múlattam az időt. Eljött az ebédidő és az egyik házaspár -előre leszögezem nagyon bírom őket semmi bajom velük a hölgy eladónő a boltban a fazon meg aszem mérnökök között dolgozik- szóval szépen betelepedtek az egyik íróasztalhoz -ahol az ünnepi csökkentett lélekszámú munkarend miatt éppen nemvolt senki- és elkezdtek ebédelni. Eddig ez egy elég szar story és valljuk be nem is lesz sokkal jobb :))))
Szóval nekilátnak enni: kiterítik a szép kis rongyszalvétát az asztalra, rá az előre felszeletelt kenyeret meg a paprikát mellé -abban a régimódi zsíros papírban- szalonnát … és ott szalonnáztak az iroda kellős közepén.
nem mondom, hogy gáz -végülis ‘nésönel dis’ meg minden- de akkor is máig nem tudom eldönteni, hogy álljak hozzá…

igazából nem csipázom, hogy a kommentelő rendszer mennyire trendi lett a blogokon -ennek sincs oka csak nem és kész, talán úgy tolerálnám, ha én tudnám be-ki kapcsolgatni, hogy mihez várok kommentet mihez meg nem izgat a vélemény … – de most tök jó lenne ha betennék ide egyet és megtudnám, hogy az olvasótábor (2fő és ebből az egyik én vagyok :] ) szerint ez gáz vagy sem … mind1 nem fogom megtudni …