pre karácsony

Ez az Atam@n igen rosszul van összerakva, FEKETE PAKO -t hallgat, sőt még engem is terrorban tart vele. Azt meg fejébe vette, hogy ez nyomatja a népnek karácsonyra.
Erre az esetre én testi fenyítést helyeztem kilátásba, mire értetlenkedett. Ekkora szemetet, mint ez a Fekete Pákó gyerek … a rohadék lenyulja Sanyi bá’ -tól a Blaha aluljáróból a szintetizátort és még nyomatja is a sok tuskónak a szar átdolgozott magyar népdal -szerüségeket. Bartók reméljük csak röhög rajta és nem dühöng mert ha mégis akkor biztos hogy kitépi az összes haját mire ez a Pákó gyerek leszokik az oxigénről.

mind1 – lapozzunk
Lehet, hogy egy internetes magazinban fogok okos cikkeket publikálni, természetesen Saimonsais nick alatt, szóval nem meglepődni ám. Az az igazság, hogy meg kéne irni már a kvalifikációs cikkeket (összesen 3db) csak most valahogy nincs 5let, meg affinitás se nagyon. Mind1 reggelre gyártok valamit.
Holnap piros betús fizetésnap !!! hoppá hoppá hoppá … az a gond hogy kb már most el is költöttem és a karácsonyi kavalkád még nincs is beszámítva a büdzsébe. Arra majd külön keritek pénz-magot. Pl adakozhatnátok nekem! Saimonsais – Gazdagító – Pénzalap létrehozását írom ki, nektek meg parancsba adom az adakozást, mégiscska fizetős lesz ez az oldal!