#116

na ma elég volt … holnap biztos hogy egy tapodtadt, vagyis holnap mégis mert este kosár de holnapután biztos hogy egy tapodtat se megyek sehova, egész álló nap semmit se fogok csinálni csak csokit zabálok és brazil sorozatokat nézek elolvasom a story magazint és nem leszek hajlandó 40 es pulzus felé izgatni magam semmi és senki által.

Ma voltam CT leletért, megmutattam az orovosnak aki mondta hogy hát itt minden rendben nem jelenti ki hogy gyógyult vagyok mert azt sose fogja senki mondani de az biztos hogy most semmi jele annak hogy akárcsak egy kis hajlandóságom is lenne ujra megbetegedni. Hát ez van.
Sőt azt is megengedte, hogy lassan fokozatonsa elkezdjek sportolni kicsit … (nem mosolyogtam nagyon a fejébe csak kicsit)

Ja meg jött két foto mélben (előzetes gyanánt) a szlovákiai síelésről. (nem csakazért se linkelem be) … egyiken éppen elterülök, gyakorlatilag 4végtagom 6-7 különböző irányba mert ez még az első napon készült. második foton 2másik arccal viritok aznap este a siklás után a parkolóban – arcom után gyakorlatilag agyhalott lehetek a fáradtságtól (és csak attol és csak akkor ez már elmult – a fáradtság is az agyhalottság is) mert irgalmatlan bamba fejet vágok – pedig emléxem amikor lötték a fotot büszkén akartam feszíteni :))))