#117

a legtutibb:

köhögök kicsit – vettem olyan löttyöt (napi 1 evőkanál) kérdi a maca a gyógyszertárban, hogy milyet kérek van saját készítésű meg fene tudja még milyen … mondom jo lesz a házi :)
megkapom, kifizetem hazajövök nézem számlát ez áll rajta:
köhögéscsillapító – 141 HUF
kitöltés – 147 HUF
üveg – 81 HUF
kupak 40 HUF

ha azon tulteszem magam, hogy a termék árának többszörösét kifizetem csomagolásra (ami ha jogos is akkor is egy vicc)
(megjegyzem hogy a kitöltési díj nonszensz mertha automata végzi akkor ne mondja senki nekem hogy egy ilyen futoszalagos masina ennyi áramot eszik hát ha percenként megtölt 5 üveget az óránként 44.100 HUF – ugyanez ha gizike forgatja a csapot akkor is komoly órabére lehet)

ad 1. mi van akkor ha én fogom magam és odaállítok egy pohárral (vagy marmonkannálva mint a sarki boroshoz) hogy hát akkor tele lesz … elvileg akkor egy adag árából másfélszer annyit kapok
ad 2. mi van ha azt mondom jo én nem 2dl -t kérek haem 20litert egyben, mert ugye az akkor csak 1kupak, 1kitöltés igaz nagyobb üveg ár
ad 3. megtudtam, hogy az üveg meg a kupak visszaváltható DE nem annyit kapok érte mint amennyiért megvettem … kérdem én miért is? ok rendben van el kell mosni meg van kopás viszont akkor én bevállalom hogy itthon sterilre mosom és aláírom hogy nem történt kimutatható rongálás a termékben, vagy akkor kérek egy számlát a teli üveg + kupak árról megterhelve az egységre jutó tisztítási diíjjal és a kopási díjjal (amiről viszont jegyzőkönyvet kérek fotókkal hogy mit is rongáltam)

… persze ez demagógia de akkor is felbaszták az agyam …