#80

a holnap reggel tegnap reggel volt … még nem tudni semmit csak azt hogy nem biztos semmi se :((

viszont: ma nagy szerencsém volt ezzel a hatlamas MyDoom féreggel. Én álistennek nem kaptam meg, virusirtók és tüzfalak mögül lesem vigyorogva ahogy hazabasz kis és nagy szervereket egyéni és köz levelezéseket szerte a világban. Kicsit aggaszt hogy egyszer csak csörög a telefon és hinak hogy nálunk is megpusztitott mindent – dehát én szóltam, hogy virusvédelemre költeni köll … – de a lényeg hogy szinte semmilyen e-mail nem jutott be hozzám freemailommal szépen irogattam kifelé de meg semmit se kaptam így az a sok munika melyet már ma meg kellett volna csinálni valahol eltünt mailer – daemon és Error 404 között féluton – Ataman tombolt merthát ő végre kész a részével én meg nem teszek semmit … dehát ilyen az élet … végülis tettem volna ha megkapom az anyagot … (talán)

folyomány

egész állló nap (11:00 kor még aludtam ami rám is fért tekitnve hogy előző napokban 2-3 óra volt a szintidő) szóval egész nap SpellForce – Order Of Dawn -oztam. Isten tudj már mikor jáccottam ennyit egyfolytában is meg egy játékkal is ami nem FPS (ennek egyrészt oka hogy kevés az igazán jo gamma és az is oka hogy ennyi időm augusztus ota nem volt szabadon egyfolytában talán)

mind1 – holnap biztos be kell majd potolni a kihagyott tettlegességet de ettől még ez egy szép nap volt …

 

Ja és vettem tennap még gépet is … holnap viszem is vissza az alaplapot cserébe de egyébként cakk-pakk kurva jo és gyors lettem :))))

 

 

(Azt hiszem itt naplózás mellé meg kell jegyezni azt, hogy én a TEGNAP és MA fogalmakat az alvási periódusaimhoz kötöm nem ahhoz hogy hanyadika van. szóval fentieket és korábbiakat e-szerint tessék kezelni )