Ataman az oka mindennek

Atamannak mellékelve: méréstechnika – digit. rendszerek -> bocs kiscsávó de én a technikaórát befejeztem az általánosban, inkább aztat oszd meg a nagyérdeművel, hogy mióta kellet volna befejezni az egyetemet és miót nem teszed? helyett vidéken bebaszol aztán aszondod a népnek hogy másik országba voltál – ami igaz … elszált a sárc ez tény.

Az meg hogy félkezed a seggedbe dugva is megversz az már azért sem nagy kunszt mert neked az megszokott állapot, hogy ott tartod mert jó meleg – bár engem sose vitt rá a lélek.

Mind1 – az EU – vizsgán azért látok esélyt átkecmeregni, mert én okos csávó vagyok + (plusz) körülöttem mindneki nagyon okos volt és szorta az észt (itt is puszi a homlokukra)

Most indul a Saimon – kómába alussza magát mer’ holnap korán kel (vazze) és tanul (nagyon vazze) mert különben megint megrántják marketingbol (az aztán a hiper kurva nagy vazze), és Ataman itt fogja köszörülni a nyelvét (az meg aztán a titán nagy vazze)

Egyébként ma elmaradt a kosár, mert többek között az a tunya állat (Ataman) – mint minden center – egy kis extra mozgástol (állitolag külföldön) ugy kikészült hogy visszamondta az egészt … folyomány az egész banda itthon ült és a BagiNacsa Show -n vigyorgott ahelyett hogy a pályán izzadta volna ki a feleseleges sotartalékokat!!!