Jó is Rossz is … főleg jó

Hú de nem jo voltam … és nem irtam ide semmi okosat ! már nagyon nagyon régen hát álljon itt életem története:
Azóta hogy EU vizsgán az átkecmergés esélye lobogott a szemem előtt, a szerdai Marketingen át is kecmeregtem viszont a pénteki Pénzügy már több volt mint kemény kihívás így nem lett fejbe vésve eléggé –> bukta utca. Szomorú hír hogy a holnapi Ellenőrzés is … hát khm … nem vagyok magabiztos a végeredményt illetően

Viszont hogy ne csak iskola álljon itten állandóan:
Szerdán az év egyik legjobb kosrámeccsén sikerült teljesítenem, 6 meccsből 5öt elhoztunk – kiosztottam 3 akkora blokot mint állat :)))) nagyon teccettem magamnak …
és szombaton este meglepetés tortát kaptunk Symon barátomal (közös születésnaokból kifolyólag) együtt holmi házibulin melyre még csak nagyon felszinesen akartam elmenni tekintve az oktatási intézményekből eredő terrort. Lényeg hogy nagyon meglepődtem jól esett arcok ! innen is csók a homlokára minden ötletgazdának !!!

Álljon itten Norbee -nak a legujabb kedvenc idézete:


– Ti vagytok fiuk?
– Ki ez a zseni?
– Róka.
– Nem lehet ennyire hülye. Hol voltál eddig?
– Fordrásznál. Gáz van?
– Én lelövöm ezt az állatot
– Miért vagytok pucéron? … Itt is esett?
– Róka menj hátra és verd le a lakatot.
– Bezártak? Miért nem engedett ki valaki?
– Mert nem jött senki.
– Rossz helyen van ez a kocsi.
– Ez nem igaz. Róka figyelj ide: jol látod a dolgot bezártak bennünket, sot pucérak is vagyunk. … Meg esett is. De hidd el nekem hogy nekünk itt nem jo, ugyhogy légy olyan jo menjél szépen hátra és verd le azt a kurva lakatot !!!
… … …
– Mivel?
– ANYÁDDAL!

azért mert még regel 6kor is ugy kellet lelőni mikor a többi már kómábazuhanva fetrengett szerte-szana a kéróban, de ő kitartóan bámulta az Üvegtigrist! Aki nem tudjamiről van szó most azonnal rohanjon és nézze meg !!!